Sustainable SportsLab
Marketing | Activatie | Partnerships
 

Welkom bij Sustainable SportsLab


Sustainable SportsLab is een marketing- en activatiebureau en ziet sport en duurzame partnerships als twee belangrijke ingrediënten in strategische conceptwikkeling en executie:


  • Sport verbindt. Het verenigt mensen, creëert een gezamenlijk geloof en weet aan te zetten tot actie. Het inspireert en motiveert. Het heeft de kracht van ervaring en beleving. 
  • Partnership gaat over de kracht van samenwerking. Dat stelt je namelijk in staat om vanuit een sterk, gemeenschappelijk verhaal zowel merk- als commerciële doelen te realiseren. 

Sustainable SportsLab heeft hierbij tot doel om te handelen vanuit een strategie met een purpose. Dit creëert daadwerkelijk een 'high return on involvement'.  


Expertisegebieden

De 3 expertisegebieden van Sustainable SportsLab:


Marketing

Sustainable SportsLab ontwikkelt strategische en creatieve marketing concepten om zowel merk- als commerciële doelstellingen te realiseren. Vanuit een scherpe positionering. En bij voorkeur vanuit een duurzaam vertrekpunt.


Activatie

Sustainable SportsLab ondersteunt organisaties in het versterken van de strategie en een onderscheidend verhaal. Hoe kan dat verhaal vertelt gaan worden? Welke middelen liggen er op de plank om dat handen en voeten te geven? Het gaat hier om de executie en activatie. Het creëren van relevante content en inzet van de juiste kanalen om de merkbeleving te maximaliseren. Wat zijn de juiste kanalen en hoe optimaliseer je de mix daarvan? Hoe betrek je de eigen organisatie? Medewerkers zijn immers je grootste ambassadeurs. Het laden van een trots gevoel onder medewerkers in van onschatbare waarde.


Partnerships

De missie van Sustainable SportsLab is om bedrijven karakter te geven middels een duurzaam partnership in sport. Sustainable Sportslab gelooft vooral in de kracht van samenwerking. Daarom helpt Sustainable SportsLab organisaties te inspireren en activeren om duurzame partnerships aan te gaan ter ondersteuning van hun strategie. Welke partnerships passen bij de expertise en cultuur van je organisatie? Duurzame, onderscheidende partnerships helpen in versterken en geloofwaardig maken van het verhaal. Door samenwerking tussen partners te versterken verhoog je het rendement voor alle partijen.


Netwerk
Sustainable SportsLab heeft een uitgebreid en divers netwerk. Afhankelijk van de vraag en doelstelling is Sustainable SportsLab daardoor in staat om op complexe opdrachten snel te schakelen, de juiste expertises om tafel te krijgen en krachten te bundelen. Het belangrijkste is namelijk een succesvol resultaat te realiseren.